Informatie voor patiënten

Hier vindt u meer informatie voor patiënten.

Opname

Na het intake gesprek wordt u opgehaald door de verpleegkundige. Zij neemt u mee naar zaal en wijst u een bed alwaar u zich kunt omkleden. Hierna zal zij enkele metingen verrichten en indien noodzakelijk de rhesusfactor van uw bloedgroep vaststellen (wanneer de rhesusfactor negatief is en de zwangerschap verder is gevorderd dan 7 weken, krijgt u direct na de behandeling een antiserum toegediend). Het is mogelijk dat u nu verzocht wordt om een pilletje (cytotec) in te nemen. Wanneer u eenmaal opgenomen bent verzoeken wij u om uit privacy overwegingen de telefoon uit te zetten en op te bergen.

Aangezien u met meerdere personen op zaal ligt en de rustkamer dus deelt met anderen, laten wij uit privacyoverwegingen voor de korte tijd dat u in de rustruimte verblijft dan ook geen begeleiders(sters) toe. De meeste vrouwen vinden het prettig om met de andere aanwezigen te praten.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Bel 036 - 23 40 440 of vul ons contactformulier in.

036 - 23 40 440

Voor vragen en afspraken.

Onze vestiging

Palmpolstraat 62, 1327 CH, Almere