Informatie voor patiënten

Hier vindt u meer informatie voor patiënten.

Ontvangst in de kliniek

Ontvangst en onderzoek

Nadat u zich heeft ingeschreven bij onze receptioniste vragen wij u in de wachtkamer een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Hierna wordt u door een van de artsen meegenomen voor het echo-onderzoek. De echo gebeurt meestal via de buik, maar soms is een echo via de vagina nodig. Het echo-onderzoek vindt plaats zonder begeleiders zodat op deze manier u de gelegenheid wordt geboden om aan te kunnen geven of er zaken zijn (b.v. agressie en/of geweld) waarvoor u hulp nodig heeft. Tijdens het echo-onderzoek kunt u aangeven dat u een echoafdruk voor uw zelf wilt hebben.

Het intake – gesprek

Na het echo-onderzoek heeft een van onze artsen een gesprek met u. Bij dit gesprek mag uw begeleider(ster) aanwezig zijn. U wordt o.a. gevraagd aan te geven waarom u besloten heeft te zwangerschap af te breken en er zijn vragen over uw gezondheid. Vervolgens wordt u uitgelegd op welke wijze de behandeling plaats kan vinden. Ook kan er aandacht besteed worden aan de verschillende mogelijkheden om een ongewenste zwangerschap te voorkomen.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Bel 036 - 23 40 440 of vul ons contactformulier in.

036 - 23 40 440

Voor vragen en afspraken.

Onze vestiging

Louis Armstrongweg 88, 1311 RL Almere